KAWAN BARU ! KAWAN BARU


-NUR FATIHAH-
-FIFTEEN YEAR'S OLD-
-SMK JALAN 4-
**AMOYY**

Kenal di MUKA BUKU ,
Update status about MY BLOGGER . then SI DIA komen :
"" hye hye your ; lawa nye BLOG :D ''
then kita orang start dari situ menjadi KAWAN :)
** KAWAN BIAR BERIBUU , TETAPI TEMAN HIDUP BIARLAH SATU :)

BY MUHAMMAD NABIL ,
02 DEC 2011 / 16:47 PM

TERIMAKASIH BANYAKBANYAK !

16 NOVEMBER 2011 - UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE

SALAM ,TERLEBIH DAHULU SAYA NAK SAY ' WELCOME TO MY BLOGGER :
MUHAMMAD NABIL

(16 NOVEMBER 2011 )
UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE .

Sebelum itu saya BERSYUKUR kepada ilahi kerana memberi REZEKI saya pergi ke sini , Saya dari dulu memang mengidamkan pergi ke sini , Akhirnya dapat jugak pergi , :)

#1 ) apakah UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE ?

== .. == Universal studio singapore adalah tempat permainan and tempat bersuka riaa bersama FAMILY and ORANG YANG DISAYANG , Disini jugak terdapat banyak tempat tepmat yang juga menarik perhatian kepada pedatang asing ,
terdapat INDOOR and OUTDOOR .
tetapi kalau pergi ke sini anda DIWAJIBKAN
menaiki ROLLER COASTERS ,

BATTLESTAR GALACTICA :


HUMAN and CYLON - Choose your side on the world's tallest duelling roller coasters. Prepare  to engage in aerial combat  between  two coaster. The Cylon suspended coaster goes up, around and upside down with an intense corkscrew and a cobra roll, while the HUMAN seated caster zooms at speeds of 82.8KM/H and propels you over fourteen storeys into the air !


MADAGASCAR :
A CRATE ADVENTURE :)


Join Alex, Marty, Melman and Gloria, the four heroes from DREAMWORKS Animation's movie Madagascar, as they embark on an unforgettable river ride adventure in MADAGASCAR : A CRATE ADVENTURE

WATERWORLD :



Prepare to be amazed by death-detying feats, awesome explosions and an ocean of thrills as giant fireballs explode in the air and a seaplane swoops toward you, skidding across the water to clash explosiviely just inches away in a finale that will leave you breathless!


ATTRACTIONS : REVENGE OF THE MUMMY

Plunge into total darkness on this indoor roller coaster as you come face to face with warrior mummies and scarab beetles


HOLLYWOOD :





** HI HI , THANKYOU SEBAB DAH TGK MY BLOGGER :)
TERIMAKASIH BANYAK BANYAK GUYS !

FROM : MUHAMMAD NABIL
02 DEC 2011 / 11.00 AM

TWLIGHT AND OMBAK RINDU MOVIE '






HI HI GUYS :) BOYS AND GIRLS ..

Saya teringin sangat nak menonton KEDUA-DUA FILEM yang enjoy nih , :)

twilight .:

Mmg crita nih nak tgk dah LAMA lagi kot , tetapi nanti tgk jugak lah ,
ramai yang BERKATA cerita ni 18 SG , tetapi BETUL ker , ? I DON'T CARE lah 18 SG ker OR apa2 jer , saya ttap nk tgk jugakk , :)
i like BELLA :) but the character was so AMAZING !
cerita ni BANYAK yang berunsur unsurkan *** ?
tetapi its NORMAL lah kan kan , :)


OMBAK RINDU .:
 
Ombak Rindu The Movie dipawagamkan pada 01.12.11
mmg nak sangat tgk crita ni , bertambah tambah lagi AARON AZIZ berlakon . mmg GEMPAK gitu lah kan kan ,
Ramai yang BERKATA cerita ni SEDIH SEDIH , :( tetapi adakah BETUL ?
bagi saya ENTAH lah , sebab saya belom lagi menontonnya ,


**SILA MENONTON KEDUA DUA FILEM INI DI PAWAGAM BERDEKATAN ANDA **

LAST DAY :)

video

hurm . video nih aku buatuntuk enjoy enjoy aje ! HAHAH . video nih mengandungi time BIRTHDAY PARTY and HANGOUT AT SURIA KLCC ' . hope enjoy lah tgk video yang tak seberapa nih ! HAHAH .

23 0CT - Birthday Party







   Heyy , gambar gambar di atas ni time my birthday party , hurm .. before that , my birthday on 06 oct , but time tuh exam PMR , hurm .. tapi i don't care ! HAHAH . thank you a lot to my kawan kawan yang banyak memberi hadiah hadiah yang best lolz , Saya menghargai sangat sangat oukay  ! InsyaAllah sya akan upload picture hadiah hadaih yang korang bagi for me . :) and my Bother and my Sister , :) thank you a lot . . . :)

21 OCT 2011 - Pada date nih saya sangat sangat busy lah orang kata , sampaikan makan tengah malam untuk menyiapkan kad jemputan untuk memberi to my friend , and jiran jiran :) pada time tuh jgak saya sangat benci kerana bermain bersama KertasGamGunting , :) kad tuh jgak adalah memberi keindahan and kenangan with me , because this year adalah tahun terakhir saya meniup lilin , HAHA .. tapi after that mana lah tahu ada rezeki , HAH .. btw thank you yg membaca kad jmputan , ;) 

23 0CT 2011 -Date nih lah date aku menghembus bersama sama oksigen untuk meniup lilin , HAHAH .. btw party nih start 2 until 5 , tapi ramai kawan kawan yang dtg dlam kul 3 or 4. :) tetapi tidak mengapa , :) HAH .. part nih berjalan dgn lancarnyaa -..- mama plak dari si pagi pagi lagi dah tungkus lumus untuk prepare rumah and makanan , btw tahnk you a lot mum ! and dad jgak thank you a lot jgak dah MEMBESARKAN , and alll ... btw thank you alot lah my parent ;) 
Ramai kawan kawan menghantarkan msg and call yang mengatakan tidak dapat hadir my EVENT , tapi tidak mengapa , saya tetap Happy because ramai jgak yang dtg . ;) thank you oukay !
  
- HAPPPYYY BIRTHDAYY -

:# TEMPLATE :#

                                           
sya ada gunting, gunting tuu saya gne untuk ap2 jer , pnh gak tluka sb gunting tuu , tp xksah la , x sakit mner pon , guntingtuu dah lama saya gne . skrang ini gunting tuu dah berkarat da , saya x buang pon , nape . ? sygg .. sygg nak buang ! mcm awak jgak tw !!! sy ad awak , awak saya jdkan teman  , slalu n bersama with you ! kadang2 kan , tluka jgak sb awak , tp xpe , skang ni awak teman saya ,cme satu jer xsma , awak xbkarat pon , ? kan kan kan , ?? ..
So , xde sb nk buang awaik , jg sya nk simpan awak same dgn gunting td , boleee , ??

Fishing Bay Resort ,

   
hahaha ... nier adalah kenangan yg ta boleh lupakan lah org kta kan , umm ..  dlm pic nier kenangan makan ais cream jerr , huhu ... after aku mam ais cream nier , trus start dmam and BtukBtuk kot , entah lah ..


times mula2 aku nk mkn ais cream nier .. bnyak sgt kot dugaan yg menimpa kpda aku , huhu .. time bkak jer plastik ais cream nier , setgah ais cream jatuh ,, mybe cair kott , huhu . nthen ais cream terkne bju yg agak murah tuh , HAHAH . melawak aje , :_)


  fishing bay resort , mersing , Johor !
  - mr nabell . _:)